تازه ترین مطالب

تاریخ : 12. اسفند 1403 - 8:33   |   کد مطلب: 38373
طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان کبودراهنگ در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، با هدف تضمین سلامت شهروندان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، آرش آرایش، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کبودراهنگ با اشاره به افزایش مصرف فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان گفت:طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه این محصولات در سطح شهرستان آغاز شده است و هدف ما از اجرای این طرح، تأمین سلامت عمومی و تضمین امنیت غذایی شهروندان عزیز است.

وی در تشریح این طرح گفت: بازرسی‌های ما تمامی زنجیره تأمین و عرضه را شامل می‌شود و از کشتارگاه صنعتی دام گرفته تا کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی، خودروهای حمل، قصابی‌ها، رستوران‌ها و سایر اماکنی که در پخت غذا از فرآورده‌های خام دامی استفاده می‌کنند، تحت نظارت دقیق قرار خواهند گرفت. 

آرایش درباره نحوه اجرای این طرح توضیح داد: این نظارت‌ها توسط اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی انجام خواهد شد و اکیپ‌های ثابت در مراکز مشخص‌شده مستقر هستند و اکیپ‌های سیار نیز به‌صورت سرزده از نقاط مختلف شهرستان بازدید خواهند کرد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخوردهای قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

وی افزود: ما از شهروندان گرامی درخواست داریم که در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، موارد را از طریق سامانه 1512 به اطلاع دامپزشکی برسانند تا در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی و برخورد لازم انجام شود.

رئیس اداره دامپزشکی کبودراهنگ در انتها  تأکید کرد: سلامت و امنیت غذایی مردم اولویت ماست و امیدواریم با اجرای این طرح، از عرضه محصولات ناسالم و غیربهداشتی جلوگیری کرده و محیطی امن و سالم برای شهروندان فراهم کنیم.

انتهای خبر/وحید رستمی 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب