تازه ترین مطالب

تاریخ : 23. مرداد 1399 - 8:38   |   کد مطلب: 33872
معاون ورزش و جوانان استان همدان:
۱۳۶ سمن در سطح استان فعالیت می کنند
محرم روزبه از فعالیت ۱۳۶ سمن در سطح استان خبر داد و گفت: تنها دبیرخانه فضای مجازی کشور در همدان فعالیت می کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، محرم روزبه، معاون ورزش و جوانان استان همدان در گفتگو با خبرنگارما گفت: خوشبختانه همدان در رشد سازمان های مردم نهاد خوب عمل کرده و تا به امروز ۱۳۶ سمن در سطح استان داریم.

وی افزود: حوزه مشارکت سمن ها بسیار گسترده است و ما سعی کردیم با طرح ها و توجهات ویژه در ۱۲حوزه فعال باشیم.

روزبه ادامه داد: در حال حاضر حوزه های ایثار و شهادت، هنر و ادبیات، علمی و پژوهشی، خانواده، محیط زیست، اقتصادی، کار افرینی فضای مجازی، آسیب های اجتماعی و مهدویت در استان همدان فعال هستند.

معاون امور ورزش و جوانان یکی از نقاط مثبت را ایجاد خانه جوانان در سه طبقه مجزا عنوان کرد و افزود: به همت مدیر کل ورزش و جوانان توانستیم یک ساختمان سه طبقه را در اختیار سمن ها قرار دهیم.

انتهای پیام/ م

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب