تازه ترین مطالب

تاریخ : 22. آبان 1391 - 11:44   |   کد مطلب: 2127
همدان در نخستین دوره از رقابت‌های عمومی کشتی آزاد 106 کشتی‌گیر داشت که با 106 کشتی‌گیر از لحاظ تعداد شرکت‌کننده، چهارمین استان شد.

به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس ، نخستین دوره رقابت‌های عمومی کشتی آزاد با برگزاری 2 هزار و 99 کشتی در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد که همدان در این رقابت با 106 کشتی‌گیر از لحاظ تعداد شرکت‌کننده چهارمین استان شد.

در این رقابت‌ها که با حضور 2 هزار و 36 کشتی‌گیر و با انجام 2 هزار و 99 مسابقه برگزار شد، 908 کشتی‌گیر در رده‌ سنی جوانان شرکت کردند و تنها کمتر از 100 کشتی‌گیر متولد 1360 بودند.

در این رقابت‌ها در وزن 74 کیلوگرم جلیل کریمی از همدان ششم شد.

در وزن 84 کیلوگرم وحید شاه‌محمدی از همدان هفتم شد.

در وزن 96 کیلوگرم رضا کشاورز از همدان چهارم شد.

در وزن 120 کیلوگرم سعید ابراهیمی از همدان اول شد و در همین وزن یزدان حق‌شناس نیز از همدان ششم شد.

بر این اساس در این رقابت‌ها تهران با 917 کشتی‌گیر بیشترین شرکت‌کننده را داشت و استان‌های مازندران با 308، البرز با 122، همدان با 106، کرمانشاه با 95 و لرستان با 78 شرکت‌کننده در رده‌های دوم تا ششم قرار گرفتند.

تمام استان‌های کشور به جز بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی در این رقابت‌ها نماینده داشتند و کمترین تعداد کشتی‌گیر نیز متعلق به هرمزگان و سیستان و بلوچستان با یک کشتی‌گیر بود.

همچنین در این مسابقات وزن 74 کیلوگرم با 471 نفر بیشترین و وزن 50 کیلوگرم با 63 کشتی‌گیر کمترین شرکت‌کننده را داشت.

انتهای پیام

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب