تازه ترین مطالب

تاریخ : 23. آذر 1404 - 14:41   |   کد مطلب: 39161
به مناسبت هفته زن و مقام مادران شهدا:
سرکشی و تکریم از 60 مادر شهید در کبودراهنگ
سیده سمیه جعفری از سرکشی مسئولان شهرستان و حوزه‌های مقاومت سپاه به ۶۰ خانواده شهید و مادر شهید شهرستان کبودراهنگ به مناسبت گرامیداشت هفته زن و مقام مادر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،به مناسبت گرامیداشت هفته زن و مقام مادر، مسئولان شهرستان کبودراهنگ به همراه فرماندهان و اعضای حوزه‌های مقاومت سپاه با ۶۰ خانواده شهید و مادر شهید دیدار و از آنان سرکشی کردند.

این دیدارها با هدف تکریم مقام مادران شهدا و پاسداشت ایثار و فداکاری خانواده‌های معظم شهدا در سطح شهرستان کبودراهنگ برگزار شد.

سیده سمیه جعفری، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه کبودراهنگ، با اعلام این خبر گفت: سرکشی از خانواده‌های شهدا از برنامه‌های محوری هفته زن در شهرستان بوده است.

وی افزود: مادران شهدا با صبر و استقامت خود، نقش مهمی در تداوم راه شهدا و انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل‌های آینده دارند.

جعفری بیان کرد: در جریان این دیدارها، مسئولان شهرستان و حوزه‌های مقاومت سپاه ضمن گفت‌وگو با خانواده‌ها، از نزدیک در جریان مسائل و مطالبات آنان قرار گرفتند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه کبودراهنگ تأکید کرد: تکریم خانواده‌های شهدا نباید محدود به مناسبت‌ها باشد و این ارتباط باید به صورت مستمر ادامه یابد.

در این سرکشی‌ها، با اهدای لوح یادبود و هدایای فرهنگی، از مقام شامخ شهدا و جایگاه مادران آنان تجلیل شد.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این برنامه‌ها نقش مؤثری در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دارد.

جعفری در پایان گفت: بسیج جامعه زنان با همکاری سایر نهادها، برنامه‌های مشابهی را در مناسبت‌های مختلف دنبال خواهد کرد.

این دیدارها در فضایی صمیمی برگزار شد و خانواده‌های شهدا از حضور و توجه مسئولان قدردانی کردند.

انتهای خبر/وحید رستمی 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب