تازه ترین مطالب

پربیننده ها

تاریخ : 16. بهمن 1393 - 5:48   |   کد مطلب: 17839
برگزاری جشنواره جایزه ادبی استان همدان در كبودراهنگ بار دیگر توانمندی‌های اثبات شده این شهرستان را در عرصه‌های استاني به نمايش گذاشت و هنرمندان، شاعران، نويسندگان جوان، پيشكسوتان و فعالان اين عرصه در حوزه خود توانستند با تجربه‌ها عقايد و تفكرات ادبي همديگر و نسل‌هاي جوان و پيشكسوتان آشنا شوند.
جشنواره جایزه ادبی استان در كبودراهنگ برگزار شد

کورنگ: اين جشنواره در 2 بخش شعر قديم، معاصر، داستان و داستانك فراخوان داد كه بيش از 650 اثر به دبيرخانه جشنواره ارسال شده و از 35 اثر برتر در قالب‌هاي شعر و داستان در اختتاميه اين جشنواره تقدير شدند.
حضور شاعران و نويسندگان مجرب و صاحب‌نامي چون حميدرضا شكارسري، كمال شفيعي و تشكيل كارگاه‌هاي نقد و بررسي آثار يكي از تجربه‌هاي جديد اصحاب شعر در اين جشنواره بود كه تشكيل كارگاه‌هاي نقد و بررسي فني و به صورت حرفه‌اي توانست قسمتي از مشكلات محتوايي فني شاعران جوان را برطرف كند و ابهامات ذهني آنان را در برخي از مسائل فني شعر و داستانك برطرف كند.
رئيس فرهنگ و ارشاد اسلامي كبودراهنگ در مراسم اختتاميه نوزدهمين جشنواره جايزه ادبي استان از وجود 250 نفر شاعر و نويسنده كبودراهنگ گفت و بيان کرد: كبودراهنگ پتانسيل‌ها و توانمندي‌هاي بسيار زيادي در حوزه‌هاي مختلف ادبي و هنري و فرهنگي دارد كه مي‌تواند ميزباني بسياري از شاخه‌هاي هنري را با موفقيت پذيرا باشد.
سيد حسين جعفري گفت: برگزاري اين جشنواره‌ها در ايجاد فضاي ادبي شهرستان‌ها تأثيرگذار است و حضور شعراي بزرگ فرصتي مغتنم است كه ما بتوانيم از تجربه‌هاي آنان بهره‌مند شويم و تعامل و تضارب آراست كه مي‌تواند ما را به فرصت‌هاي بهتر ادبي سوق دهد.
شكارسري نيز در گفت‌وگو با همدان‌پيام افزود: يكي از نقاط قوت اين جشنواره تشكيل كارگاه‌هاي نقد بررسي بود كه معمولاً در جشنواره‌هاي استاني برگزار نمي‌شود.
شفيعي نيز در اين گفت‌وگو گفت: نقاط ضعف جشنواره مربوط به ساماندهي سطوح شركت‌كنندگان در جشنواره است كه به نظر مي‌آيد جشنواره بايد در 2 سطح جوانان زير 30 سال و پيشكسوتان بالاي 30سال برگزار شود كه بتوان داوري و مقايسه‌اي بدون خطا و يا با كمترين خطا انجام داد.
همچنين شيوه اجراي اين جشنواره در يك روز، زمان بسيار كمي است و يك جشنواره استاني حداقل بايد در 2 روز با تشكيل كارگاه‌هاي نقد و بررسي انجام شود تا شاعران با فن شعرگويي و داستان‌نويسي بيشتر آشنا شوند.
وي بيان كرد: با توجه به اينكه 2 سال پيش هم در يك مقايسه داور جشنواره بوده‌ام، شاهد اين هستم كه آثار ارسال شده به جشنواره نسبت به سال‌هاي گذشته بسيار با كيفيت‌تر شده است. شفيعي گفت: اگر اين جشنواره‌ها در مركز استان كه امكانات بيشتري دارد برگزار شود و همچنين داوران متبحرتري براي انتخاب آثار نظر دهند و كارگاه‌هاي نقد و بررسي در مراكز شهرستان‌ها به صورت جدي‌تر براي آموزش در طول سال اقدام كنند، در سال‌هاي آينده جشنواره‌ها در سطح بالاتري برگزار خواهند شد.
ناصر ناصري يكي از داوران و شاعران شهرستاني نيز در اين گفت‌وگو اظهار كرد: سطح كيفي آثار به طور كلي افزايش يافته است و همچنين شاعران كبودراهنگ نيز در اين افزايش سهم دارند ولي در مجموعه انتظار بيشتري از شاعران و نويسندگان استان مي‌رود.
عبادي، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان نيز در اين جشنواره گفت: اگر امروز شعر در زندگي روزمره ايرانيان رخنه و حضوري همواره دارد مرهون ذوق، قريحه و استعداد بزرگاني است كه ميراث گذشتگان را پاس داشته با غني‌تر كردن و افزايش معنوي، آن را دست به دست به نسل ما به يادگار گذاشته‌اند. همچنين داستان‌نويسي در سطوح مختلف ريشه در گذشته فاخر، فرهنگي و ادبي ما دارد و آثار خالقان و مؤلفان داستان و شعر در عصر حاضر نعمتي است كه پيشينيان آن را براي ما به جاي گذاشته‌اند.
فرماندار كبودراهنگ نيز در مراسم اختتاميه جشنواره ادبي گفت: آنچه كه به عنوان آرامش شاهد آن هستيم مديون بزرگي و شرف امام راحل در گذشته، حال و آينده هستيم و اينكه كبودراهنگ در تمام عرصه‌ها هميشه در صف مقدم بوده است و در پيروزي انقلاب اسلامي پيش از تمام شهرها يعني روز قبل از پيروزي انقلاب اسلامي اقدام به مبارزه كرده است.
نتایج جایزه ادبی استان همدان

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب