تاریخ : 24. آبان 1404 - 18:03   |   کد مطلب: 38986
محرومیت ورزشکاران آمریکایی و ایرانی به دلیل دوپینگ
کمیته انضباطی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ، دو ورزشکار حاضر در رقابت‌های ورزشی باشگاهی ایران را محروم کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،طبق اعلام کمیته انضباطی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ، "فرشید صلاحیان" دوچرخه سوار رشته کوهستان در خلال رقابت‌های قهرمانی کشور در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ توسط گروه کنترل دوپینگ ایران نادو مورد آزمایش کنترل دوپینگ قرار گرفت که پس از بررسی نمونه و اعلام نظر آزمایشگاه کنترل دوپینگ مورد تایید وادا، وجود ماده ممنوعه "نورآندروسترون" از گروه S۱ لیست مواد و روش‌‎های ممنوعه وادا در نمونه این ورزشکار محرز شد. با توجه به نوع ماده ممنوعه موجود در نمونه و پذیرش اولیه تخلف توسط ورزشکار و طبق ماده ۱-۸-۱۰ مجموعه قوانین و مقررات ایران نادو، حکم محرومیت ۴ ساله وی با یک سال کاهش به مدت ۳ سال از تاریخ ۱۴۰۴/۰۷/۱۲ لغایت ۱۴۰۷/۰۷/۱۱ توسط کمیته انضباطی ایران نادو صادر شد.

در خصوص "کالینز چاونسی" بسکتبالیست سابق و آمریکایی تیم کاله آمل، در تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ و در خلال رقابت‌های لیگ بسکتبال حرفه‌‎ای ایران توسط تیم کنترل دوپینگ ایران نادو مورد نمونه گیری دوپینگ قرار گرفت که پس از بررسی نمونه این ورزشکار در آزمایشگاه کنترل دوپینگ مورد تایید وادا وجود "حشیش" از گروه S۸ لیست مواد و روشهای ممنوعه وادا محرز شد. با عنایت به سوء مصرف انجام شده توسط ورزشکار و طبق بند ۱-۴-۲-۱۰ قوانین مبارزه با دوپینگ ایران، حکم محرومیت سه ماهه وی توسط کمیته انضباطی ایران نادو از تاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۲۹ لغایت ۱۴۰۷/۰۷/۲۸ صادر شد. 

لازم به ذکر است با عنایت به لزوم تایید وادا برای احکام صادره برای پرونده های محرومیت سوءمصرف، در خصوص پرونده "کالینز چاونسی" فرآیند این تاییدیه ۲۱ آبان از طرف وادا به ایران نادو ارسال شد که این امر موجب تاخیر در اعلام عمومی رای وی شد.

انتهای/خبر